måndag 10 juni 2013

NYA 365-BLOGGARE SÖKES!

Hej!

Tiden går fort! Nu har jag snart drivit den här bloggen i 365 dagar. Innan dess var det Efwa som drev den ett år och först ut och grundare var Heléne och Erika.

Under detta år har jag fått mycket hjälp från er läsare med tips om mönster och sidor. Jag har hittat fler projekt jag vill sticka och virka än jag någonsin kommer hinna med :-)

Det finns mängder med härliga stickfantaster och amtitiösa nybörjare som stickar och virkar av olika anledningar. En del ser det som meditation andra kan helt enkelt inte låta bli bara för att det är så roligt.
Bloggen har även knoppat av sig till Facebook där både mönster och instruktioner läggs upp, fristående från denna blogg. Titta in på Facebook och gruppen "365 saker du kan sticka eller virka".  Där hittar du många mönster både i text och diagramform och på flera olika språk.  Lägg gärna in en länk där om du hittar ett gratismönster som du vill tipsa andra om.
Nu tycker jag det skulle vara roligt om någon annan vill ta över bloggen och driva den vidare. Ni kan gärna vara flera som delar på uppdraget. 
Jorun, som ni kommer få en närmare presentation av framöver, kommer hålla i mönster på norska. 
Är du intreserad? Hör av dig på mail: 365sakerdukansticka@gmail.com


//Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar