onsdag 13 juni 2012

Stafettpinnen lämnas vidare

Hej alla läsare! 

Jag vill tacka Efwa för de mängder av tips på länkar och mönster hon så generöst har delat med sig av under sin tid på "365 saker du kan sticka". 

Kicki Strandqvist heter jag som nu med skräckblandad förtjusning tar över stafettpinnen. 
Stickat, virkat och sytt har jag gjort sen barnsben och jag har ett brinnande intresse för hantverk, konsthantverk och handarbete.
Det känns därför naturligt för mig att ta över stafettpinnen från Efwa, om än lite nervöst!
 

Jag driver även webbsidan stickkurs tillsammans med min kollega Agneta och vi håller även kurser i stickning och tvåändsstickning. 

Min ambition på "365 saker du kan sticka" är att publicera en länk till ett gratismönster varje dag. Ni får ha överseende med att det kan råka publiceras länkar i repris.
Tips på länkar till gratismönster på nätet emottages med stor tacksamt 
från er läsare! 

Med stor entusiasm ser jag fram emot allt roligt vi kommer att ha, och hur inspirerande detta bloggande kommer att bli tillsammans med er!
Med vänlig hälsning 
Kicki Strandqvist 

4 kommentarer:

 1. Velkommen til Kicki ! Jeg er en af de mange læsere som glædes over indlæggene her på bloggen. Vil fortsat følge og lade mig inspirere. god arbejdslyst :)

  SvaraRadera
 2. Stort lycka till Kicki! Jag ska ge dig det stöd jag kan vad gäller mönster och idéer! Din kompanjon Agneta

  SvaraRadera
 3. Lycka till säger jag oxå.. jag kan bara tänka mej att det är svårt att hitta gratis mönster..så jag håller opp tummen att du hittar fina mönster..fast de kommer i repris.. haha..Kram

  SvaraRadera
 4. Tackar, tackar :-)
  Jag ska göra mitt bästa! Men lite tabbar kommer det säkerligen att bli framöver.
  //Kicki

  SvaraRadera